Omakoti Mesikki

Omakoti Mesikissä on kaksikymmentä viihtyisää kotia. Turvallinen aidattu piha istutuksin ja puutarhakalustein tarjoaa asukkaillemme viihtyisän ulkoilumahdollisuuden. Omakoti Mesikissä elämme täyttä elämää turvallisessa ympäristössä asukkaidemme yksilöllisyyttä kunnioittaen. Ystävät ja omaiset ovat tervetulleita osallistumaan kotimme arkeen. Omakoti Mesikki on lämminhenkinen koti, jossa on hyvä elää ja asua.

Asuminen meillä

Kaikilla asukkailamme on oma huone jonka voi kalustaa oman näköiseksi. Meillä on 15 tehostetun palveluasumisen paikkaa ja 5 palveluasuntoa omatoimisemmille asukkaille. Kaikki asunnot ovat kooltaan 25m2. Valmistamme kotimme omassa keittiössä maittavaa ja herkullista ruokaa.

Toiminta

Kohtaamme asiakkaan yksilöllisyyttä kunnioittaen, räätälöimme palvelut aina kullekin asiakkaalle sopivaksi. Teemme jokaisen asiakkaan kanssa henkilökohtaisen palvelu- ja kuntoutussuunnitelman. Henkilöstömäärä mitoitetaan asiakkaidemme tarpeiden mukaan.

Toimintamme periaatteisiin kuuluu aktiivisen arjen ylläpitäminen asiakkaan omilla ehdoilla ja voimavaroilla. Aktivoimme asiakkaitamme osallisuuteen kaikissa arjen toiminnoissa ja järjestämme monipuolista ohjattua toimintaa.

Kodit ja yhteistilat

Kodissamme on avarat ja valoisat tilat, katetut terassit sekä turvallinen ulkoilupiha. Kotimme oma sauna lämpiää säännöllisesti. 

Kodin ympäristö

Kotimme sijaitsee rauhallisella alueella, jossa on loistavat ulkoilumahdollisuudet. 

Henkilöstö

Ammattitaitoinen ja koulutettu henkilöstömme on asukkaidemme arjessa läsnä ympäri vuorokauden.

Meille asukkaaksi?

Meille voi tulla asukkaaksi sopimalla asiasta oman kunnan sosiaalityöntekijän kanssa. Lue lisää Siikalatvan kehitysvammaisten asumispalveluista >> • Yksikön Johtaja
  Ulla Hankonen
  p.  040 171 9162

  ulla.hankonen@mehilainen.fi

 • Osoite:
  Iltaruskontie 1
  92500 Rantsila
 • Yhteydenotto

  Ensisijainen yhteydenottotapa:
  Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn.