Omakoti Polkka

Mehiläisen uusi kehitysvammaisten palvelukoti Omakoti Polkka valmistuu Hyvinkään Haavantielle syksyllä 2019.

Asuminen meillä

Mehiläisen vammaispalveluiden päätavoite on tarjota kaikille asiakkailleen yksilöllisistä apua arjessa, tukea, ohjausta ja kannustusta.

Toiminta

Omakoti Polkassa panostetaan viihtyisään arkeen. Elämme täyttä elämää turvallisessa ympäristössä asiakkaidemme yksilöllisyyttä kunnioittaen. Haluamme osallistaa asukkaat osaksi yhteiskuntaa viemällä toimintaa vahvasti myös kodin ulkopuolelle.

Kodit ja yhteistilat

Syksyllä 2019 avautuva Omakoti Polkka on suunniteltu yhteistyössä Hyvinkään kaupungin kanssa. Omakoti Polkka  on tarkoitettu ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville asiakkaille. Omakoti Polkassa on yhteensä 18 paikkaa. Koti on jaettavissa kolmeen pienempään ryhmään asukkaiden palvelutarpeen mukaisesti. Kaikki tilat sijaitsevat kätevästi yhdessä tasossa.

Kodin ympäristö

Valmistamme kodin omassa keittiössä maittavat ateriat päivittäin. Oma turvallinen ja aidattu piha tarjoaa Omakoti Polkan asukkaille hyvän ulkoilumahdollisuuden. Palvelukodin ympäristö on kokonaisuudessaan viihtyisä ja sijainti rauhallinen. Luonto on lähellä ja kulkuyhteydet ovat hyvät.

Henkilöstö

Henkilökuntamme on koulutettua sekä sitoutunutta. Kaiken toimintamme tavoitteena on asiakaslähtöisyys. Päivitämme henkilökunnan osaamista säännöllisillä koulutuksilla. 

Meille asukkaaksi

Omakoti Polkan asukkaaksi voi hakeutua olemalla yhteydessä Hyvinkään kunnan vammaispalveluihin.


Lue lisää:

 • Palvelujohtaja
  Kirsi Pellinen
  p. 050 567 3554

  kirsi.pellinen@mehilainen.fi

 • Yhteystiedot:
  Myynti- ja markkinointipäällikkö
  Päivi Luopajärvi
  p. 044 734 6474
 • Osoite:
  Haavantie 2
  05830 Hyvinkää
 • Yhteydenotto

  Ensisijainen yhteydenottotapa:
  Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn.