Omakoti Sinisiipi

Omakoti Sinisiipi tarjoaa kehitysvammaisille ja mielenterveyskuntoutujille ympärivuorokautista asumis- ja hoivapalvelua, päivähoitoa sekä päivätoimintaa ammattitaitoisen, osaavan ja motivoituneen henkilökunnan avulla. Huomioimme asukkaidemme yksilölliset tarpeet ja tuemme heidän omatoimisuutta ja omaa elämähallintaa.

Asuminen meillä

Tavoitteenamme on antaa jokaiselle asukkaalle turvallinen koti, asukkaan yksilöllisyys huomioiden. Haluamme tarjota arjessa selviytymistä, työtä ja tekemistä sekä kokemuksen ja tunteen, että asukkaamme kuuluvat "perheeseen".

Kodit ja yhteistilat

Kodissamme on yhteensä 15 kodikasta huonetta. Lisäksi kodissamme on päivätoimintatilat, oleskelutiloja, keittiö, ruokailutila, inva-sauna, inva-wc ja useita wc- ja suihkutiloja.

Kodin ympäristö

Enonkosken kunta sijaitsee n. 30 kilometrin päässä Savonlinnasta pohjoiseen. Omakoti Sinisiiven löytää Enonkosken kirkonkylän keskustasta, läheltä palveluja, luontoa ja rauhaa.

Henkilöstö

Ammattitaito luo asiakkaalle turvallisuutta, henkilöstömme on koulutettua ja osaavaa. Hyödynnämme myös henkilöstömme erityisosaamista. Asukkaamme tarvitsevat ja kaipaavat yksilöllisyyttä, hyviä hetkiä, elämyksiä, kokemuksia, huumoria ja läheisyyttä. Kohtelemme asukkaitamme tasapuolisesti, johdonmukaisesti, leppoisasti ja asiallisesti. Jokaiselle asukkaalle tehdään palvelusuunnitelma ja kaikilla asukkailla on omahoitaja.

Meille asukkaaksi?

Meille voit tulla asukkaaksi sopimalla asiasta oman kuntasi vammaispalveluiden sosiaalityöntekijän kanssa.

 • Yksikön johtaja
  Tarja Jumppanen
  p. 050 322 9353
  tarja.jumppanen@mehilainen.fi

  Toimintayksikön vastuuhenkilö
  Pirkko Makkonen
  p. 040 060 7335
  pirkko.makkonen@mehilainen.fi

 • Yhteystiedot:
  p. 015 479 144

  Tiimivastaava
  Pirkko Makkonen
  p. 040 060 7335
 • Osoite:
  Mäntysalontie 2
  58175 Enonkoski
 • Yhteydenotto

  Ensisijainen yhteydenottotapa:
  Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn.