Omakoti Ahki ja Luohti

Omakoti Ahki ja Luohti siirtyy loppuvuodesta 2020 uusiin tiloihin osoitteeseen Sahatie 1, Paimio.

Asuminen meillä

Ympärivuorokautinen palveluasuminen tukee vammaisen henkilön mahdollisimman itsenäistä selviytymistä sekä fyysisen ja psyykkisen toimintakyvyn edistämistä. Teemme jokaisen asiakkaan kanssa henkilökohtaisen palvelu ja kuntoutussuunnitelman.

Toiminta

Kaiken toimintamme tavoitteena on asiakaslähtöisyys ja turvallisen ilmapiirin luominen. Kannustamme asukkaitamme omatoimisuuteen ja yhteisöllisyyteen. Asukkaamme saavat aina apua niissä toimissa mihin eivät itsenäisesti kykene.

Toimintamme periaatteisiin kuuluu aktiivisen arjen ylläpitäminen asiakkaan omilla ehdoilla ja voimavaroilla. Aktivoimme asiakkaitamme osallisuuteen kaikissa arjen toiminnoissa ja järjestämme monipuolista ohjattua toimintaa.

Kodit ja yhteistilat

Sekä Omakoti Luohti että Ahki ovat 11 paikkaisia ja tarjoavat täysi-ikäisille kehitysvammaisille tehostettua palveluasumista.

Luohtin asuintilat ovat kolmen hengen soluasuntoja, kahden luhtitalon alakerrassa. Kaikissa asunnoissa on oma suihku- ja wc-tila. Asuinhuoneiden keskiössä on olohuone keittiönurkkauksella, joka toimii yhteistilana. Päärakennuksessa on ruuanvalmistuskeittiö, kodinomainen ruokailutila ja olohuone.

Ahkin asuintilat ovat rivitalossa, myös näissä asunnoissa on oma suihku- ja wc-tila. Ruokailutila, jossa ruuanvalmistuskeittiö sekä erillinen olohuone, ovat yhteiskäytössä.

Ahkin tiloissa ovat sauna- ja suihkutilat sekä pukeutumishuone, jotka ovat Luohtin ja Ahkin yhteiskäytössä.

Kodin ympäristö

Omakoti Luohti ja Ahki sijaitsevat samassa pihapiirissä Paimion keskustan alueella, kaikkien palvelujen läheisyydessä.

Henkilöstö

Ammattitaitoinen ja sitoutunut henkilöstömme on paikalla ympäri vuorokauden.

Meille asukkaaksi?

Meille voi tulla asukkaaksi sopimalla asiasta oman kunnan sosiaalityöntekijän kanssa.