Provesta Oy

Asuminen meillä

Provesta Oy on 2010 vuonna perustettu suomalainen yritys, jonka omistus siirtyi Mehiläinen Hoivapalvelut Oy:lle 1.10.2019 alkaen.  Tuotamme moderneja palveluasumisen ratkaisuja henkilöille, joiden toimintakyky on syystä tai toisesta heikentynyt.

Tavoitteenamme on vahvistaa ja ylläpitää asiakkaittemme kykyä toimia osana aktiivista yhteiskuntaa, mahdollisimman itsenäisesti, tasavertaisina osallistujina. Palvelukonseptimme keskiössä ovat asiakkaillemme tarjoamamme omat asuinhuoneistot integroituna tavalliseen asuinympäristöön, joihin yksilöllisesti räätälöidyt, asiakkaan tarpeen mukaiset asumispalvelut tuotetaan. Asukkaat asuvat omissa vuokra-asunnoissaan samassa taloyhtiössä, lähellä yksikön yhteisiä tiloja ja ohjaajien toimistoa.

Toiminta

Palvelumme on laadukasta ja asiakaslähtöistä toimintaa, joka mahdollistaa asiakkaan kotona asumisen ja arjesta selviytymisen ammattilaisen tuen turvin. Pidämme huolta siitä, että asiakas saa yksilöllisten tarpeidensa mukaista, kokonaisvaltaista, turvallista ja itsemääräämisoikeutta kunnioittavaa tukea ja huolenpitoa viikon jokaisena päivänä, tarvittaessa ympäri vuorokauden.

Panostamme toiminnassamme aktiiviseen arkeen, yhteisölliseen toimintaan, virike-, päivä- ja työtoimintaan sekä pienryhmiin. Ryhmät sisältävät liikuntaa, musiikkia, käden taitoja, kulttuuria sekä arjen taitojen tukemista. Toteutamme asiakkaidemme kuntoutusta yksilöllisen suunnitelman mukaisesti.

 • Aluejohtaja
  Virpi Kokko
  p. 050 592 2594

  virpi.kokko@mehilainen.fi

 • Yhteystiedot:
  Asiakkuusjohtaja
  Harri Talman
  p. 0400 298 986
  harri.talman@mehilainen.fi

  Toimisto
  p. 044 777 8661
 • Osoite:
  Osoite:
  Takatie 6
  90440 Kempele
 • Yhteydenotto

  Ensisijainen yhteydenottotapa:
  Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn.